Har du ett projekt vi kan hjälpa dig med?

KONTAKTA OSS

Tjänster

Vi är din kompletta säkerhetsleverantör

Best Lås erbjuder bred kunskap och helhetslösningar inom säkerhet. Med öppna säkerhetslösningar och säkerhetstjänster skapar vi ökad säkerhet och trygghet för egendom och människor.

En säkerhetslösning är en viktig investering, som omfattar så mycket mer än bara produkter och teknik. Hos Best Lås får du alltid tillgång till ledande varumärken inom säkerhetsbranschen. Vi rekommenderar den lösning som uppfyller just dina behov på bästa sätt. Med rätt teknik, framtidssäkra produkter och rätt ekonomi för dig.

Vi tar helt enkelt hand om hela processen för att få din säkerhetslösning på plats. Vi projekterar, installerar, testar och driftsätter. Sedan kan vi ta hand om drift, planerat underhåll och service.

Vår långa erfarenhet av säkerhetsbehov, hur människor rör sig i olika miljöer, samt kunskap om lagar och regler, ger dig en trygg partner. För allt det du vill skydda.

Våra kunder är organisationer i varierande storlek.

Best Lås finns idag med tillverkning i Falun och installation i Stockholm. Vi har partners över hela Sverige.

Låssystem

Vi levererar låssystem från mindre enklare, till mycket stora och komplexa. Mekaniska eller digitala, vi har allt ni behöver. Våra leverantörer är bla.

BEST

CES

EVVA

ILOQ

Anpassat från start till mål.

Vi finns med Er från starten av ett projekt till färdigställandet av Era säkerhetssystem.

Vi hjälper till med beslagning av dörrar, utrymningsvägar, tillgänglighet för de som behöver och anpassning av mekaniska och digitala säkerhetslösningar som passar Er verksamhet.

Servicearbete och installation

Våra tekniker ny installerar och gör servicearbeten dagligen så vi vet vad vi gör. Vi erbjuder serviceavtal för Er som kund. Anpassade serviceintervaller som passar Er verksamhet.

Välkommen att kontakta oss här.

För företag med egen låshantering

För verksamheter med stora volymer av lås och nycklar kan vi med låssystemet från BEST kan vi erbjuda våra kunder att på egen hand  tillverka nycklar och cylindrar.

Vi erbjuder ett paket med en egen maskinpark för att göra detta själv och med vårat egenutvecklade  mjukvara ”BestBase”/Personhanterare kan kunden alltid ha kontroll över nycklar och lås.

Samarbetspartners

Vi jobbar bara med leverantörer som håller en hög kvalitet och uppfyller våra högt ställda krav på flexibilitet, säkerhet och ansvarstagande.

Kontakta oss

Försök att vara så detaljerad som det går i din beskrivning för att få ett så bra svar som möjligt.

  FÖRNAMN *
  EFTERNAMN *
  EMAIL *
  TELEFONNUMMER

  ÄMNE

  HUR KAN VI HJÄLPA DIG?