Just nu söker vi tjänsten:

Projektledare Lås

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare kommer du att leda företagtes arbeten med framförallt med installation och service av mekaniska och elektriska lås och passagesystem runtomkring i Storstockholm. Du ansvarar för planering av installationer tillsammans med våra låstekniker.

Arbetet varierar och du erbjuds ett omväxlande och lärorikt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren låssmed eller låssmed/låstekniker och som kan arbeta självständigt med de vanligt förekommande arbetsuppgifterna. B-körkort är ett krav. Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som trivs med självständigt arbete samtidigt som du också har god samarbetsförmåga. Du tar också initiativ och du ser till kundens bästa i varje given situation. Problemlösning och en flexibilitet är två andra viktiga egenskaper.

Som låssmed/låstekniker i ett mindre och växande företag med både djupa kunskaper och teknisk bredd har du unika möjligheter att växa och utvecklas i din yrkesroll!

Ansökan

Vill du bli en viktig del av Best Lås-teamet? Skicka din ansökan direkt då urvalet sker löpande!

Så länge annonsen finns kvar är tjänsten inte tillsatt. Du är också välkommen att ringa om du vill höra mer om tjänsten!

– För att bli anställd måste du bli godkänd i en säkerhetsprövning med kontroll i polisens register.

– Tjänsten kan också innefatta arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Körkort: B

Arbetslivserfarenhet

Låssmed / Låstekniker

Ort

Stockholm

Lön

Enligt överenskommelse

Läs mer om Best Lås på www.bestlas.se

Kontaktpersoner

Järker Edling, Tel: 023-12405, jarker@bestlas.se